-
Z mojego rozeznania wychodzi, że popularny jest jeszcze w wypożyczalniach Nissan Armada (brzydal, choć silnik ma jak trzeba), ale Chevrolety chyba rzeczywiście są najczęściej spotykane.
-
-
Przed chwilą sobie takie RV wygooglałem i zdecydowanie nie jest to moja motoryzacyjna bajka (choć V10 brzmi zachęcająco)
. W ogóle można to prowadzić na zwykłym prawku kat. B? No i czy da się tam dwójkę dzieci w pozapinać w foteliki przy dwójce dorosłych?
-
Tak, bez problemu możesz tym jeździć na naszym prawku kat. B. U nich na standardowym prawku można śmigać pojazdami do 11t, z tego co pamiętam. Choć trzeba się przyzwyczaić do gabarytów, bo my mieliśmy rv o długości 9.1 m, najdłuższe dostępne na klasycznych podwoziach forda e350 z seryjną kabiną/szoferką.
Foteliki też da się bez problemu zamontować przodem do kierunku jazdy w takich pojazdach. Tam wchodzi nawet 8 osób do środka, więc miejsc siedzących pod dostatkiem, choć trzy z nich są bokiem do kierunku jazdy.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
-
Nie wiem gdzie to wrzucić, ale w szukajce nic podobnego nie znalazłem.
Możecie się podzielić jakimiś fajnymi fanpejdżami na FB? Nie chodzi mi o konkretne marki, tylko raczej jakieś zbiorcze strony. Miałem kilka w obserwowanych, ale większość umarła ostatnimi czasy. A wyszukiwarka na mordoksiążce do niczego się nie nadaje.
Ktoś coś?
Tapatalk @ Galaxy S10e
-
Redaktor naczelny
Moje propozycje z FB, które uwielbiam obserwować:
Ratarossa - facet ma stado starych Ferrari, którymi upala na daily, sam je naprawia i wszystko nagrywa. Wrzuca naprawdę fajne rzeczy.
Szrociaki - fajne pisanie o gratach i ciekawych autach
Automobilowania.pl - Też dużo dobrego o samochodach
Autobezsens - świetny blog i ciekawe rzeczy
IEDEI - niestety już nie prowadzone regularnie, ale niegdyś skarbnica wiedzy dotycząca ciekawych aut
Asphalt Heritage Club - Dużo dobrych zdjęć. Po kilku fotkach zaczniesz narzekać na brak fajnych dróg w Polsce i tak pięknych miejsc, jak u nich we Francji
Konsekwentnie będę dorzucać kolejne
-
Wieeelkie dzięki
Tapatalk @ Galaxy S10e
Uprawnienia umieszczania postów