-
Redaktor naczelny
2020 Toyota GR Yaris | NEWS
-
Brawa za odwagę, trzy cylindry moim zdaniem do takich aut świetnie pasują i dodają im charakteru. Do tego fajne AWD + manual i technicznie nic więcej nie trzeba. Produkcja pewnie będzie mocno limitowana, a cena z kosmosu, więc pewnie na ulicach go często nie zobaczymy, ale takimi autami właśnie producenci budują sobie reputację w moich oczach
. Choć wizualnie chyba jednak pięciodrzwiowy Yaris mi się bardziej podoba.
-
podobno ma być w drugiej połowie roku i podobno zacząłem urabiać Żonę...
-
I podobno będzie kosztować 40 tys €, tyle co choćby Golf R czy poprzedni Focus RS...
Tapatalk @ Galaxy S10e
-
40k eur to moze byc duzo albo niekoniecznie - pytanie czy to bedzie limitowane a jezeli tak, to jak bardzo.
-
Mocą i osiągami zostawia w tyle Polo GTI i Fiestę ST
-
Ten nowy Yaris w przedstawionej wersji sportowej wygląda fajnie i dużo lepiej niż aktualna odmiana GRMN. Ale najnowsze wcielenie Yarisa w wersji seryjnej już mi się niezbyt podoba. Yaris był zawsze autem wysokim, dzięki czemu wygodnie się do niego wchodziło. A teraz jest już tak bardziej po niemiecku, co nie podoba mi się. Może zmienie zdanie gdy zobaczę go na żywo w czasie drzwi otwartych. Zobaczymy. Ale ten sportowy jest super, jednak wolałbym 5 drzwiową odmianę. I nie powinien być limitowany tylko dostępny przez cały okres produkcji. Chętnie bym go przytulił. Tylko forsa potrzebna od zaraz...
-
-
Cena od dawna miała oscylować wokół 140k.
Trochę zabójcza jest cena do pakietów.
-
Na otomoto stoi właśnie na sprzedaż MX-5 RF 30th Anniversary z przebiegiem jak demo za niecałe 150tys. Przy tej ofercie Toyota wydaje się atrakcyjna- choć to dwa różne typy aut, zastanowiłbym się dwa(dzieścia) razy nad wyborem.
Uprawnienia umieszczania postów