Odniósł się Rules, a ja to skomentowałem. Dwa przypadki na forum niczego nie dowodzą. To coś w stylu "u siebie na wsi nie widuję nowych Golfów więc ich sprzedaż jest słaba".Ale nie chcę też na siłę dyskutować, masz jednak większą styczność z różnymi samochodami. Moje rozważania są niestety trochę teoretyczne. Z jednej strony mówi się, że skrzynie dwusprzęgłowe są awaryjne, z drugiej samochodów z tymi skrzyniami jeździ ogromna ilość.
Będąc w temacie używanych to jutro jadę z ojcem oglądać ten egzemplarz: https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...tml#4b3f2071dd
Długo szukał co kompaktowego kupić zamiast swojej Giulietty 2010, brane pod uwagę było już tyle opcji (nawet SUVy typu Captur, 500X), że sam się pogubiłem. W końcu wymyślił, że kupi młodszą po ostatnim lifcie i w niej przeczeka do nowego modelu, o ile taki będzie...
"Myśl techniczna nie może być doskonała, jeśli nie będzie doskonała pod względem estetyki."
Auto miało niewielką kolizję z tyłu, ale zostało naprawione zgodnie ze sztuką. O wszystkim wiedzieliśmy i nic więcej nie wyszło, wszystko co mówił sprzedający okazało się prawdą. Tacie to auto się na tyle spodobało, że dobiliśmy targu.
A ja zazdroszczę bo polift w tej wersji naprawdę mega się prezentuje.
Wracaliśmy z Poznania w dwie Giulietty, ja jechałem starą ojca i teraz ciekawostka: jechaliśmy tak samo, a nowa (Multiair) spaliła prawie 2l mniej niż stara (bez Multiair).
"Myśl techniczna nie może być doskonała, jeśli nie będzie doskonała pod względem estetyki."
Na zdjęciach wygląda, jakby nie miał spryskiwaczy reflektorów. A ma ksenony![]()
Ksenonów niestety nie ma, ona tak tylko wygląda na tych zdjęciach. I to jest jedyne czego żal.![]()
Było moją brać, wisi na otomoto i ma xenonystarsza ale i tańsza
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Renault Megane I Classic 1.6e RN '99 > Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.0 JTS '03 > Renault Megane III Grandtour 1.5 dCi 110 KM Dynamique '12 > Renault Fluence 1.5 dCi 95KM '16 & Opel Corsa D 1.2 16V '13 > Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir 170KM TCT '14 & Renault Megane IV Grandtour 1.5 dCi 110 KM '17
Widzieliśmy widzieliśmy, ale ojciec się uparł że chce po ostatnim lifcie i jednak z wyglądem bardziej sportowym.![]()