Ta deska to jakiś dramat
Tapatalk @ Galaxy S10e
Zapraszam do dyskusji na temat newsa: Nowy Mercedes Klasy S W223 sfotografowany bez maskowań. Wnętrze zaskakuje ekranami
![]()
#drivetastefully
Zazwyczaj nie piszę przy nowościach, że coś mi się nie podoba z tego względu, że po jakimś czasie się opatrzy i jest ok (np. podwójne lampy w octavii), ale ta deska się chyba nie opatrzy. Jeszcze najlepiej jakby ten czarny panel zrobili z piano black w najtańszej wersji to będzie to po kilku miesiącach świetnie wyglądało
PS zdjęcie z kokpitu pochodzi z przyszłości - widać rok 2045 i złomowisko ówczesnego właściciela we wsi gdzieś między Suskami Starymi, a Konopkami Młodymi.
To za zegarami to miejsce na wymiociny po zajęciu miejsca ?? XD
Słabo to wygląda, brakuje luksusowego blichtru.
wnetrze to jeszcze jakos obleci, ale te tylne swiatla...
Jedynie kierownica mi się podoba, ale nie pasuje w ogóle do limuzyny.
Historia: Fiat Tipo S 1.4 8V '95 -> Renault Laguna Grandtour RN 1.8 8V '96 -> Fiat Grande Punto Sport 1.4 16V '06
Jak to napisał mój znajomy - "zsyp na śmieci"
Czekam na lepsze zdjęcia, ale... jestem na nie. Najbardziej szkoda wnętrza, które w W221 i W222 było doskonałe. To wygląda smutno, nie daje żadnego "luskusowego" wrażenia i obawiam się, że będzie niewygodne w obsłudze. Co za głupie czasy...
#drivetastefully
W kwestii deski rozdzielczej u mnie też pierwsze wrażenie nie jest najlepsze. Najbardziej nie pasują mi te zdublowane nawiewy po bokach, zdublowane ramiona kierownicy i te cztery malutkie nawiewy po środku. Po prostu za dużo tego, reszta moim zdaniem na żywo powinna wyglądać całkiem dobrze. No i też się zastanawiam, o co chodzi z tym "zsypem" - może planują HUDa na całą szybę.