w takim razie przepraszam bardzoZamieszczone przez Dj Brabus
poprostu jak czytalem to musialem pominac ten fakt
![]()
![]()
![]()
To właściciel tematu podał te informacje:Zamieszczone przez pavlik4p
Zamieszczone przez komar737
w takim razie przepraszam bardzoZamieszczone przez Dj Brabus
poprostu jak czytalem to musialem pominac ten fakt
![]()
![]()
![]()
Matko przenajświętsza, ale rozwaliłeś forum. Może byś skrócił ten link w ten sposób tu swój tekst. I jak najszybciej to popraw bo ja strasznie nie lubie tak przewijać od jednej do drugiej strony. I na pewno nie tylko ja. :susp:Zamieszczone przez pavlik4p
Zresztą jak nie zrozumiałeś to w cytacie skróciłem twój link w takim schemacie jak napisałem. Możesz skopiować i na przyszłość pamiętaj o tym.Zresztą dziwie się, że Brabus nie zwróciłeś na to uwagi.
??:
bez nerwow . . . poprostu sie pospieszylem i zapomnialemZamieszczone przez szakal
![]()
Mimo, że nie o tego do końca mi chodziło (1100 konny to RIII i niestety nie jest dopuszczony do ruchu), to i tak wielkie dzięki.
Poprostu mało jest info o tym samo chodzie na necie i nic więcej.
Poszukam jeszcze czegoś na oficjalnej stronce właściciela (abbeymotorsport.co.uk).
PS. DeeJay, ten 600 konny, na pełnym doładowaniu, ma ponad 1000 AWHP (active wheel horse power, więc prawie 1100BHP, o ile sie nie myle) i właśnie o tego mi chodzi, więc stokrotne dzięki.
PS2. znalazłem "oficjalną" stronę o RII (junsuperlemon.com), ale z tamtym RII na tej stronie jest cos nie tak, bo ma tylko ok 800km i sprint 0-300 zajmuje mu 21 sek (oryginalowi - temu na stronce jun i w filmie J.C. - podobno ok 12 sek, przynajmniej tak mowil Clarkson).