Zamiast V8 - turbodoładowany w SLR wpisz V8 z kompressorem, przynajmniej byś się nie mijał z prawdą.
Poza tym można by tutaj wprowadzić co prawda limitowana ale najmocniejsza obecnie wersje SLR'a 722.
ogólnie jest ok ale ja mam z paru rzeczy niezłą bekenp:Ford GT moc 550 koni i jakim cudem przyspiesza w 8s do 200 km/h? :shock: lepiej pisać albo --- albo dane zmierzone.Ale poza małymi szczegółami mi się naj bardziej opisy podobają i jest ok
![]()
Zamiast V8 - turbodoładowany w SLR wpisz V8 z kompressorem, przynajmniej byś się nie mijał z prawdą.
Poza tym można by tutaj wprowadzić co prawda limitowana ale najmocniejsza obecnie wersje SLR'a 722.
To nie ja byłam Ewą !
No popatrz jak jest pięknie.
"Maks. moment obrotowy: 7612 KM przy 8000 obr/min"
To błąd w momencie obr. Carrery GT. I cos przyspieszenie Forda GT i SLR mi nie pasuje... oby dwa 8.2 s. do 200 i szybsze do tego od Enzo![]()
Porsche
W murcialego napęd jest na 4 koła.
Yamakasi -traucerzy ,a nie film.
Moja Galeria torów wyścigowych: F1,motoGP......
http://superallye.fotosik.pl/albumy/255143.html
Chłopie - przecierz to Ferrari! To jest supercar! Konkuruje z SLRem - to chyba wystarczy! Jak można nie zaliczyć Ferrari do Supercarów? :shock:Zamieszczone przez Golden Boy
Daj spokój z 599 GTB - założeniem kompendium było zestawienie najwyższych modeli danych marek, więc skoro zostało zamieszczone Enzo, to niepotrzebne jest zamieszczanie niższych modeli.
mam prośbę. Golden zrób to pożądnie bo te dane są czasem przepraszam ale śmieszne. Ford GT od 0-100 w 3,3 to samo SLR, SLR 575Nm mając 780 to tylko z pamięci lecę a jest jeszcze cały stos błędów jest nawet w nazwie Bugatti jest błąd :/
Też prawda, wysyłałem w tej sprawie do Golden Boya prawie rok temu PW (dokładnie 14 grudnia 2006, za trzy dni mija rok....), niestety nie poprawił tego ani nie odpowiedział mi w żaden sposób.
Fakt że w takim powiedzmy sobie dość prestiżowym dziale jakim jest Kompendium, nie powinno być tak oczywistych błędów, bo niektórzy mogą je sobie wziąć za źródło i później rozpowszechniać dalej takie bzdurne dane...
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia." - Warren Buffett
Witam, po baaaaaaaaaaaaaardzo długiej przerwie. Obiecuję, że w niedługim czasie poprawię wszystkie błędy. Mam nadzieję, że zacznę powracać na forum, i uda mi się znaleźć trochę czasu aby skrobnąć parę postów.
![]()
The Hate U Gave Lil Infants Fu#ks Everybody