Jeżeli juz tak chcecie to niech zostaną w takich wymiarach jak są.
No ale na wszeki wypadek linki do miniaturek zachowam na wszelki wypadek.![]()
tez tak uwazam ;/ nie ma sensu dawac miniaturkiZamieszczone przez Emenems
galeria świetna![]()
co do tego forda Sub - b moge jedynie załatwic wiekszego scana tego papierka z gum Turbopróbowalem go oczyścic ale nie mam czasu ;/ ale jak chcecie to mam w rozdziałce dowolnej ;p
Jeżeli juz tak chcecie to niech zostaną w takich wymiarach jak są.
No ale na wszeki wypadek linki do miniaturek zachowam na wszelki wypadek.![]()
Ograniczenie [IMG] jest spowodowane tym, że niektórzy mają tendencję do wrzucania fotek ponadwymiarowych (ponad 1024), które rozwalają forum wszerz i wzdłuż. Tutaj nie mamy takiego problemu, bo fotki są malutkie, więc nie ma ŻADNEJ potrzeby ładować je na fotosika czy imydżkrzaka.
Za ilość i samo ich zamieszczenie ode mnie debosy respekt dla Ciebie! Dzięki za ten temat.
Ja jestem raczej zwolennikiem miniaturek...
Jeżeli chodzi o przedstawione prototypy to fakt, że nie są poukładane w kolejności chronologicznej uważam za wielki minus. Po za tym brakuje kilku modeli np. Seleny, Maximy czy choćby Mustanga z 1962. A brak modelu Forty-Nine uważam wręcz za skandal. Przydałby się także króciutki komentarz do każdego prototypu.
Sorki, że taki upierdliwy jestem.
Po więcej konceptów Forda można zajrzeć:
Tutaj lub tutaj no i obowiązkowo tutaj![]()
021C uzekl mnie ten ^^
ale moj faworyt to gt 90 cudowny conceptszkoda ze nie wszedl do produkcji :\
a i jeszcze street ka jest ladne ^^
p.s
co do fotek nie sa one duze wiecpopieram reszte zeby sie autor nie meczyl bo i tak sie nameczyl dosc duzo
dzieki za ladna kolekcje![]()
Mind Full of Colors.
Ford Super Cobra O_O O kurde, to się nazywa prawdziwy muscle ! Coś jak Challenger, bardzo, bardzo ładny prototyp !
Świetna galeria. Debosy wielkie brawa dla ciebie i gratulacje . Zajefajny jest Ford Super Cobra i Powerstroke![]()
No szkoda, że małe rozdziałki zdjęć(co jest zrozumiałe) oraz, że nie są poukładane chronologiczne, ale najgorsze jest to, że nie dałeś takich prototypów jak 49 czy Iosis. Ale ogólnie fajnie, że zabrałeś się za takie coś bo lepsze to niż nic![]()
Już wkrótce SEAT Ibiza Cupra będzie moja ;]
Panowie chwila , nie powiedzialem nigdzie ze wrzucilem wszystko , po za tym każdy z was moze wrzucic fotki jak jakies znajdzie , ewentualnie potem mozna to wspolnymi silami przetowrzyc w jakies solidne kompedium.
Oczywiscie Ford 49 jak i Iosis sie tu oczywiscie znajda.![]()
Conceptów Ford ma od cholery wiec trudno wrzucic wszystko naraz.
Niektóre fotki są tak male ok. 200x200 jak naprzyklad fotka Ford'a Flashback'a że musialem je retuszowac i powiekrzac na wlasna reke bo nigdzie nie ma fotek w leprzych rozdzialkach.??:
Wszystkich zachecam do wzbogacania tej galerii.![]()