Z profilu bardzo ładny.
Ciekawy wozik, aczkolwiek jeśli takie cuś wejdzie do produkcji to i tak będzie wyglądać na 3+ ( jak wszystkie modele Chrysler'a)
Z profilu bardzo ładny.
Ciekawy wozik, aczkolwiek jeśli takie cuś wejdzie do produkcji to i tak będzie wyglądać na 3+ ( jak wszystkie modele Chrysler'a)
Nawet podobny jest do szkicu, który Chrysler przedstawił pod koniec listopada. Niestety nie podoba mi się i jeśli faktycznie ma robić za konkurencję CLS'a, to ja odpuszczam. :damn: Po pierwsze to jest hatchback i pierwsze co przychodzi mi na myśl, to Opel Signum (VelSatis?). Tył moim zdaniem to natomiast Crossfire. Kiepsko. I nie pomogą tu nawet świetnie wyglądające drzwi bez ramek...![]()
Ale jaja!Zamieszczone przez Dj Brabus
Wojna domowa W DaimlerChryslerze.
CLS vs Chrysler cośtam
Przecież Mesio i Chrysler to członkowie 1 koncernu, więc po jakiego grzyba mają stanowić dla siebie konkurencję?
Mnie pomysł wydaje się fajny, jeśli ten wozik będzie konkurował z A3 i BMW 1, bo A i B klasa to raczej mininminivaniki![]()
Ładne autko trzeba przyznaćTa wąska klapa bagażnika raczej nie przejdzie z względów praktycznych. Cale auto wygląda mi na klase compct, nie wydaje się być tak duże jak Signum (ale sądząc po tym, że plyta podłogowa z 300C, to raczej mały nie bedzie).
Były:
(1.) Fiat 126 elx (NGI 9F82) 00', (2.) Fiat Uno 0.9 + LPG (NGI C858 ) 07', (3.) Opel Astra G Caravan 1.6 + LPG (NGI 04777) 99' , (4.) Fiat Panda 1.1 + LPG (NGI 4L32) 07' , (5.) Fiat Grande Punto 1.4 8v + LPG (N0 SORRY) 08', (6.) Honda Accord 2.0 benzyna (NO 9999C) 09', (7.) Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Benzina MA 170 TCT + LPG (N0 DAWAJ) 12'
Są:
Piaggio MP-3 400 (NOL 6Y06)
Renault Scenic II phII 2.0 136 KM + LPG (N0 NSENS)
Może nie dokładnie konkurencję, ale odpowiednik CLS'a.Zamieszczone przez rydzyk
Jeśli podstawą jest Chrysler 300C, to raczej nie będzie konkurencją BMW serii 1.Zamieszczone przez rydzyk
1. A poco komu odpowiednik CLS'a. Mesio jest piękny...Zamieszczone przez Dj Brabus
2. Przecie Caliber ma szansę osiągnąć sukces w Europie dzięki wymiarom.
300C też jest bliżej S klasy niż E klasy. Może Chrysler spróbuje pobić czołówkę rozmiarami i układem jezdnym z 300C(wg. mnie ma szansę, bo przynajmniej BMW to dla mnie straszny szajs..co innego Audi...)??
Auto samo w sobie jest ciekawe, inne niz wszyscy. Concept Chryslery przypomina Opla Signum oraz model z rodziny czyli Crossfire. Gdyby doszło do seryjnej produkcji wiele detali prezentowanych w koncepcie nie ujrzy światła dziennego (jak to zawsze bywa z konceptami). Zobaczymy wersje produkcyjną (oby?) to dopiero można będzie oceniać. :susp:
"Przezwyciężenie strachu jest początkiem mądrości"
Bertrand Russell
"Be Without Fear" The Apostasy - Behemoth
Chrysler coraz bardziej przymierza się do wprowadzenia tego typu auta na rynek.Nassau wygląda jak dalsza kontynuacja konceptu Airflite.
Następnym krokiem będzie wprowadzenie wersji seryjnej :susp:
hehe moze mi ktos wyjasnic dlaczego kiedy zobaczylem zdjecie z profilu przyszla mi na mysl Alfa Brera??
370Zi GT-R