Forum motoryzacyjne | autoGALERIA.pl
Strona 3 z 36 PierwszyPierwszy 12345678910111213141516171819 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 355

Wątek: Test Drive Unlimited (2007)

  1. #21
    Awatar Macias
    Dołączył
    01/2006
    Skąd
    Łódź
    Posty
    58
    Auto
    Honda Civic MA8

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez Potek
    na jakim sprzęcie testowałes i jak chodziło ??
    Setup podobny do tego podanego w wymaganiach tyle, że Athlon XP 2000+, 1GB RAM, Nvidia 6600. W grze procek nie daje rady, niezależnie od rozdzielczości (640x480, 800x600, czy 1024x76 ~10-15fps, a na pustej drodze do 30fps
    EG4

  2. #22
    Awatar debosy
    Dołączył
    05/2004
    Skąd
    Kraków
    Posty
    417
    Auto
    nie mam

    Domyślnie

    E tam sciągam bete i sprawdze , bo mam prawie identyczną konfiguracje jak ty kompa i mnie pocieszyles troche.

    Wyslal bys mi na priv'a skąd sciągales??

  3. #23

    Domyślnie

    witajcie

    ja testuje gierce na P4 2.66 GHz, Radek X1300 256MB/128bit, 512 MB Ram 667MHz, Gigabyte ..I945PL, Samsung 250GB Sata ... blabla

    gierca na minimalnych ustawienich wyciaga 15-27 fps [max 32] ;/ za duzo to to nie jest [przy taktowaniu procka na 2.0 GHz mialem max 15 fps ;/]
    wymagania sa naprawde duze. te minimalne sa napewno zanizone [dla ver. beta].

    do samej gry to grafa wspaniala/niezla nawet jak na 640x480. fizyka naprawde nie zachwyca, przynajmniej dla mnie [gtr2 ] ale czego wymagac od takiej gry[duzzo xD]. jest wkoncu pierwsza tego rodzaju. moze wwprowadza jakiegos patcha w co jednak watpie bo pewni jest robiona pod publike, a kto bedzie jezdzil, jesli bez kierownicy sie nie da
    no i urzeklo mnie w niej w ykonanie wnetrzna oraz dzwiek silnika cos pieknego (jechalem Aston Martinem chyba DB4 silniczek miodzio :P
    patrzac na wnetrzne mamy jkaby wrazenie ze naprawde tam jestesmy . w niektorych samochodach jest takie przyspieszenie ze naprawde masz wrazenie ze jestes wgniatany w krzeslo/fotel [przynajmniej ja takie mialem prowadzac TVR Sagaris]


    Pozdrawiam
    lakimakromedia

  4. #24

    Dołączył
    09/2006
    Skąd
    Sztum
    Posty
    26

    Domyślnie

    hej czy moze wiecie ile aut jest w becie czy jest ich tyle smao co w normalnej juz ostatecznej wersji??

  5. #25
    redaktor autoGALERII Awatar Seth
    Dołączył
    04/2004
    Skąd
    Wawa: WI, WN, WPI
    Posty
    17,482
    Auto
    A4 2.0 TFSI Q

    Domyślnie

    beta już nie działa... została wyłączona. Tylko oryginał już jest do użycia
    Jest: Audi A4 2.0 TFSI Quattro '17
    Były: Ford Granada 2.0 LX '79, Ford Sierra 1.8 LX '89, Lancia Delta 2.0 GT '93, Ford Escort Turnier 1.8TD Ghia '95, Lancia Lybra SW 2.0 LX '01, Fiat Stilo MW 1.9 JTD '04, Skoda Octavia 1.4 TSI Elegance '14

  6. #26
    Moderator Awatar Emenems
    Dołączył
    07/2004
    Skąd
    Turek (PTU)
    Posty
    8,061
    Auto
    1. Fiat Punto 1.2 16V 2000r

    Domyślnie

    No ja właśnie czekam za pełną wersją. Jeszcze 20h do dostawy
    Specjalista d/s sprzedaży części Opel, Chevrolet (Powoli uczę się francuskiego)

  7. #27

    Dołączył
    09/2006
    Skąd
    Sztum
    Posty
    26

    Domyślnie

    Jest beta ale przerobiona na pelna wersje tzn da sie ja uruchomic. Sciagam ja i dlatego sie pytam czy w becie jest tyle smao samochodow

  8. #28
    Awatar Ajronmen
    Dołączył
    03/2005
    Skąd
    Soundtropolis
    Posty
    791
    Auto
    VW Golf GTD

    Domyślnie

    Za pare godzin gra znajdzie sie na moim dysku, co wrażen na athlonie 2300+ , radku 9550 i 512 ramu napisze jutro. Gra najprawdopodobniej sprawna do pobrania z :

    http://www.mininova.org/tor/603223
    Scotch po whisky

  9. #29
    Awatar kojek
    Dołączył
    04/2006
    Skąd
    Brzesko/Kraków
    Posty
    1,691
    Auto
    megane RS

    Domyślnie

    Oj czekam na twoją relację

  10. #30
    Moderator Awatar Emenems
    Dołączył
    07/2004
    Skąd
    Turek (PTU)
    Posty
    8,061
    Auto
    1. Fiat Punto 1.2 16V 2000r

    Domyślnie

    Ja już grałem. Mam małe problemy z dźwiękiem (wcale go nie ma). Gra nie ma aż tak chorrendalnych wymagań jak wszyscy straszą. Nie jest źle (mam Athlona 1900+ 1GB i Ge Force 6600). Fizyka jest taka sobie, ale odwzorowanie samochodów IDEALNE, warto sobie pograć tylko żeby sobie popatrzeć na te samochody. Na piracie (chyba) nie da się pograć On-Line, a bez tego trybu gra wiele traci.
    Specjalista d/s sprzedaży części Opel, Chevrolet (Powoli uczę się francuskiego)

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •