szakal - jesteś wielki :shock: Niemiałem tej sesji zdjęciowejPiękna jest, fajnie się zaczyna ten 2007 rok, niepowiem
![]()
szakal - jesteś wielki :shock: Niemiałem tej sesji zdjęciowejPiękna jest, fajnie się zaczyna ten 2007 rok, niepowiem
![]()
ostatnio bardzo mnie te mustangi kręcą szczegolnie stare ale mimo wszystko wole mustanga 73'
370Zi GT-R
Clarkson w swojej nowej autorskiej produkcji ("The good, the bad, the ugly") wybrał się do Stanów poobjeżdżać trochę tamtejszą motoryzacjęAle kiedy przyszło do Mustanga, przetestowawszy i zjechawszy conieco w nowych wersjach, wziął się za ww. egzemplarz z Bullita... Jeeezu, we filmie aż tak mi się ten ryk nie udzielił :shock: Nie umiem tego jakoś zgrabnie porównać, ale szczęśliwie Mr. Clarkson też się zamknął ze swoimi metaforami... i tylko wrrrrrr
![]()
PS: Orientuje się ktoś, skąd ta rejestracja, znajdująca się na fotach ?
Love will tear us appart...
Witam wszystkich.
Mam prośbę jeżeli macie jakieś ciekawie informacje i doswiadczenia z tymi samochodami prosze dajcie mi znac na maila magik-kj@wp.pl
Zakochalem sie w tym samochodzie szczegolnie z pierwszych lat produkcji do roku 1970.
Od kilku lat jezdze do stanow do pracy w wakacje i patrze czasem z podziwem na te wszystkie stare amerykanskie auta. 2 lata temu kuzyn sprowadzil corvette z 1977-cos pieknego!
W tym roku jade ostatni raz do stanow i chcialbym przywiezc ze soba troche tej amerykanskiej motoryzacji..
Prawdopodobnie kupie mustanga, jezeli macie jakies doswiadczenia z tymi autami rady na co szczegolnie zwrocic uwage itp prosze pisac
No szkoda. ale moze ktos ma innego amerykanca i powie mi jak wyglada cala sprawa z renowacja itp podzieli sie doswiadczeniami.
jestem na tym forum nowy wiec temat moglbyc juz poruszany o czym moge nie wiedziec pozdrawiam
Sprawa jest logiczna - z częściami będzie problem
No replacement for displacement
to co wlasnie mi sie podoba w stanach to ze oni kochaja swoje stare auta i mozna wszystko dostac. Sa specjalne katalogi i mozna wszystko dostac, kazdy najmniejszy detal np dla mustangahttp://store.cal-mustang.com/Category-7-19.html.
moj kuzyn jak przywozl corvette od razu kupil czesci ktore bea mu potrzebne. Wydaje mi sie ze tez wysylaja za granice ale pewnie to drogo kosztuje.