Niesamowita sprawa. Dokładnie przenieśli klimat programu do gry. Tylko pogratulować inwencji. Serio powinni wysłać to do ludzi z Top Geara, napewno by to jakoś docenili.
Normalnie nie mam pytań![]()
http://youtube.com/watch?v=FhGZ4qSIP98
PS. Nie wiedziałem do końca gdzie to dać, ale chyba tutaj jest najodpowiedniejsze miejsce...
"(...) Troche pozytywu w negatywnym świecie, czemu tego nie widzicie, legalizacji nie chcecie?"
Niesamowita sprawa. Dokładnie przenieśli klimat programu do gry. Tylko pogratulować inwencji. Serio powinni wysłać to do ludzi z Top Geara, napewno by to jakoś docenili.
The Hate U Gave Lil Infants Fu#ks Everybody
Były:
(1.) Fiat 126 elx (NGI 9F82) 00', (2.) Fiat Uno 0.9 + LPG (NGI C858 ) 07', (3.) Opel Astra G Caravan 1.6 + LPG (NGI 04777) 99' , (4.) Fiat Panda 1.1 + LPG (NGI 4L32) 07' , (5.) Fiat Grande Punto 1.4 8v + LPG (N0 SORRY) 08', (6.) Honda Accord 2.0 benzyna (NO 9999C) 09', (7.) Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Benzina MA 170 TCT + LPG (N0 DAWAJ) 12'
Są:
Piaggio MP-3 400 (NOL 6Y06)
Renault Scenic II phII 2.0 136 KM + LPG (N0 NSENS)
Szkoda "beemki". A ten gościu to szkoda słów, sam sobie winien. :damn:Zamieszczone przez AGENT
W głupi sposób ta beemka zakończyła swój żywot :/
Inna sprawa, że jak zobaczysz ogień w aucie, to praktycznie szanse jego ugaszenia są bliskie zeru; wzywanie straży pożarnej daje taki sam efekt jak pozostawienie płonacego auta. Zdaje sie tyle ludzi kręciło się przy tej "piątce" a nieporadzili sobie ze stosunkowo małym ogniem. Pierwszy bład to bylo otwarcie maski, zamiast gaszenie katalizatora - źródła ognia.
Były:
(1.) Fiat 126 elx (NGI 9F82) 00', (2.) Fiat Uno 0.9 + LPG (NGI C858 ) 07', (3.) Opel Astra G Caravan 1.6 + LPG (NGI 04777) 99' , (4.) Fiat Panda 1.1 + LPG (NGI 4L32) 07' , (5.) Fiat Grande Punto 1.4 8v + LPG (N0 SORRY) 08', (6.) Honda Accord 2.0 benzyna (NO 9999C) 09', (7.) Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Benzina MA 170 TCT + LPG (N0 DAWAJ) 12'
Są:
Piaggio MP-3 400 (NOL 6Y06)
Renault Scenic II phII 2.0 136 KM + LPG (N0 NSENS)
Normalnie płakałem jak oglądałem ten film..W tak głupi sposób zniszczyli taką beemke.Już prędzej mi mogi by ją dać.....![]()
"Zagaś to bo zderzaka szkoda" - tyle powiem.
The Hate U Gave Lil Infants Fu#ks Everybody
Taka jest kara jak się cwaniakuje![]()
Specjalista d/s sprzedaży części Opel, Chevrolet (Powoli uczę się francuskiego)