jak dla mnie to całkiem mi się podoba tylko ten grill mógłby być trochę krótszy do dołu, bo tak to wygląda trochę ja by auto miało taki nabierak na przedzie :lol:
Jak podoba się wam prototyp nowego Audi Allroad
http://www.autocentrum.pl/go/338__Na...57324____.html
jak dla mnie to całkiem mi się podoba tylko ten grill mógłby być trochę krótszy do dołu, bo tak to wygląda trochę ja by auto miało taki nabierak na przedzie :lol:
konto zamknięte
niezle ale jak prototyp to nie wiem czy wiele z niego zostanie...Poza tym nie wiem czy z przodu nie za bardzo przypomina A6...Poza tym to ma byc samochod pozycjonowany miedzy A6 a A8 tylko SUV...Czyli konkurent Range Rovera...
There are things which are a joy to the eye,to the mind and to the heart.A strange chemistry in which power and elegance, the desire to possess and to admire,combine to create a unique feeling of irresistible fascination...
Samochód przypomina A6 bo jego nadwozie jest zbudowane w oparciu o ten model, tak samo jak stary Allroad... Jak dla mnie piękneZamieszczone przez Fancars
![]()
podobno ma sie nazywac Q7...I nie jest to moj wymysl...W ktorejs z gazet czytalem ze ma AUdi zdecydowalo sie juz na ta nazwe....
There are things which are a joy to the eye,to the mind and to the heart.A strange chemistry in which power and elegance, the desire to possess and to admire,combine to create a unique feeling of irresistible fascination...
Mylisz modele - Q7 ma być SUV-em w stylu VW Touarega, a nie podwyższanym kombiZamieszczone przez Fancars
EDIT:
Tutaj dowody
http://www.autogaleria.pl/news/index.php?id=133
- Swoją drogą wpisując w google "Audi Q7" jako pierwszy wynik na liście pokazał się właśnie artykuł z Auto Galerii![]()
Bardzo fajowskie autoJuż poprzednia wersja A6 Allroad (bo taka była nazwa) była wyczesana i prezentowała sie bojowo live
Ta jeszcze bardziej "napakowana" Allroadka wygląda tak jak powinien wyglądać auto "prawie terenowe" - bojowe, a nie pięknie. :lol:
u mnie z tym to podobnie jak z BMW 7 po lifcie- wyszło fajnie ale stare terz jest ładne
Te Audi Allroad to ma być zupełnie nowy model bazyjący na obecje A6, więc nie ma mowy o liftingu :PZamieszczone przez -=Sadek=-
Fajnie się prezentuje, ale....to Concept, zobaczymy co z niego zostanie w serii...