Forum motoryzacyjne | autoGALERIA.pl
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Polo 92 nie zapala przy ciepłym silniku.

  1. #1
    Awatar pulpet28
    Dołączył
    06/2007
    Skąd
    Rybnik
    Posty
    19
    Auto
    brak

    Domyślnie Polo 92 nie zapala przy ciepłym silniku.

    W moim Vw Polo 92r silnik 1.3 60 KM silnik nie chce zapalać gdy jest ciepły, co może być tego przyczyną i ewentualnie jak to naprawić. Proszę was bardzo o pomoc i liczę na szybką odpowiedź. Z góry dziękuję.

  2. #2

    Dołączył
    08/2007
    Skąd
    münchen
    Posty
    9

    Domyślnie

    Witam cie mialem podobny problem w audi tesz niechcial mi zapalic przy cieplym silniku. pod masko przy chlodnicy albo na jakims przewodzie wodnym musi byc czujnik temperatury, jest jusz zepsuty odloncz ten przewud i zapal samochud a potem przewud wsac spowrotem, Ja tak zapalalem swoje auto dopuki nie kupilem nowego czujnika. Nie jestem meczanikiem niewiem cz to jest u ciebie przyczyna , sprubuj powodzenia nara.
    OK

  3. #3

    Dołączył
    07/2008
    Skąd
    żuromin
    Posty
    2
    Auto
    hyundai coupe se

    Domyślnie mam problem z odpaleniem ciepłego silnika hyundai coupe

    witam mam podobny prooblem ale z hyundaiem coupe se tylko ze nie dosc ze nie chce odpalic na ciepłym silniku to w trakcie jazdy gasnie jak tylko sie nagrzeje silnik jaki moze byc powód prosze o pomoc Kamil

  4. #4

    Dołączył
    07/2008
    Skąd
    żuromin
    Posty
    2
    Auto
    hyundai coupe se

    Domyślnie

    witam ponownie juz załatwiłem swój problem wystarczyło wyminić czujnik połozenia wału pozdr

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •