jeśli ktoś jest ciekawy jak bedzie wyglądać GP przy sztucznym świetle to polecam dzisiejszą relacje z MotoGP w Katarze, które odbędzie się po zmroku ( eurosport 17:30 - 22:00 )
przykleilem
Pzdro
www.MGRallyTeam.pl
"Nie sztuką zabić muchę na przedniej szybie, sztuka zabić ją na bocznej."
"Życie jest jak rajd tylko zapoznania z oesami nie ma..."
jeśli ktoś jest ciekawy jak bedzie wyglądać GP przy sztucznym świetle to polecam dzisiejszą relacje z MotoGP w Katarze, które odbędzie się po zmroku ( eurosport 17:30 - 22:00 )
Oglądałem, bardzo fajnie to wygląda. Jak się MotoGP nie pasjonuję, tak Stoner wczoraj zarządził i zmasakrował wszystkich. Brawo!![]()
Na samą myśl, że trzeba będzie w niedziele wstać o 5.30 chce mi się spać![]()
Cóż, pewnie będzie wyglądało tak, jak Le Mans w nocy, czyli bardzo efektownie. Nie jestem ja tylko poinformowany, co będzie z oświetleniam na bolidach, no bo chyba muszą zamontować... No a w takim wypadku będzie mnie strasznie interesowało, jak będą wyglądać samochodziki F1 ze światłami i... jak to wpłynie na ich aerodynamikę. Chociaż pewnie klosze lamp będą wkomponowane idealnie w bolid, ale pod względem wizualnym to na prawdę bardzo mnie to interesuje. Samochody w Le Mans wyglądają dużo ciekawiej m.in. włąśnie dzieki światłom. Cóż... czekamy na nowy sezon.
Lamborghini. Do You dare?
Witam,
bolidy nie będą miały żadnych świateł. Oświetlenie będzie pewnie bardzo podobne do tego Moto GP.
Witam tym bardziej, że to mój pierwszy post.
Oświetlony bladym światłem pustynny tor przypominał mi wyścig w ogromnej hali.
Wracając do tematu, w dwóch treningach sporo kierowców zaliczało pobocze i co ciekawe, nie byli to tylko przeważnie kiepscy kierowcy (Kimi i Trulli zaliczyli kołem pobocze, fin wyszedł cało, włoch utkną w pułapce; Masa, Hamilton i pare innych) Niesądze żeby te incydenty spowodowane były brakiem TC
Dj oglądałeś sam wyścig Moto GP czy trochę więcej relacji z kataru. Interesuje mnie jaką moc ma to oświetlenie (chyba było podawane0 bo efekt jest bardzo ciekawy.
Jedynie wyścig i bardziej pasjonowałem się tym, co potrafi duet 'Dukat & Stoner', niż mocą oświetlenia.![]()