Nieźle to wygląda, a to że ma grubą dupę to inna sprawa. Stylistyka amerykańców zawsze była "przyciężkawa".
Eee? Jak by był na wzór ElDorado to powinien być sporo dłuższy i mieć bardziej wyrazisty tył... tak myślę przynajmniej.
ze słodyczy to ja najbardziej lubię śledzie
Nieźle to wygląda, a to że ma grubą dupę to inna sprawa. Stylistyka amerykańców zawsze była "przyciężkawa".
Specjalista d/s sprzedaży części Opel, Chevrolet (Powoli uczę się francuskiego)
Trochę mnie razi linia dachu z tyłu i dziwne wrażenie, że auto jest nieproporcjonalne, ale po dłuższych oględzinach to uczucie zanika. Przód, mimo, że znany z dotychczasowych modeli, wydaje się być bardziej agresywny. Środek bez zarzutu, nie rażąca w oczy kolorstyka, pewnie dobre materiały. W tylnej części auta na plus można zaliczyć umiejscowienie świateł cofania i nietypową końcówkę wydechu.
Ogólnie bardzo przyjemny koncept, któremu pewnie niewiele do produkcji seryjnej, w Europie z silnikiem Diesla może odnieść sukces, chociaż z drugiej strony jak kupowac Caddillaca to tylko z jedną słuszną mieszanką paliwową.
http://exoticcars.pl - egzotyczne auta z ulic i salonów, newsy i testy samochodów
http://www.auto-motor-i-sport.pl/
Dj Brabus upadł z dywanu na podłoge, przezywa kryzys wieku średniego nie ma już dla niego ratunku. RIP.
To nie ja byłam Ewą !
No popatrz jak jest pięknie.
Obok Imaj to jeden z najbrzydszych konceptów Cadillaca. Na tak przemawia do mnie tylko wnętrze
Jako uzupełnienie news pt. Cadillac CTS Coupe Concept - młodszy brat.
Kanciasty styl nadal kontynuowany...i dobrze, mnie się podoba... oby jeździł tak jak wygląda to bedzie dobrze...![]()
"Przezwyciężenie strachu jest początkiem mądrości"
Bertrand Russell
"Be Without Fear" The Apostasy - Behemoth
Mówiło się, że przez kryzys GM zechce anulować projekt CTS Coupe, ale projekt zaszedł tak daleko, że skończyło się na przesunięciu premiery do 2010 roku...
![]()
Jak widać na ostatnich Spyshotach, samochód był bardzo bliski premiery jeszcze w tym roku
Edit
Jak widać projekt aktualny, nadal go testują
![]()
![]()
![]()
(c) autovandaag
Spaprali robotę z kufrem - jakby nie patrzeć zamrażarka.
konto zamknięte