Faktem jest też że obecnie nie ma sensu inwestować w LCDeka nieHD lub jakiś kineskop.
pzdr
Co nie zmienia faktu, że podłączenie telewizora LCD do sygnału analogowego jest dobrym testem jego prawdziwej jakości. Mój Philips śmiga na sygnale z kablówki i oczywiście, że nie jest to jakość cyfrowa, ale jest naprawdę nieźle. Zresztą dwaj technicy z Aster również byli pozytywnie zaskoczeni jakością wyświetlanego obrazu.
History begins every morning.
Faktem jest też że obecnie nie ma sensu inwestować w LCDeka nieHD lub jakiś kineskop.
pzdr
Nie potwierdzam, mam dwie N-ki w domu i zadnych problemów. Czasami nawet przez pomyłke albo jakies błędy w dekoderze włączają na kilka dni nie wykupione kanały np pakiet Cinemax'u i nic za to nie płacimy. Taki kłopot. A brak Polsatu to zaden minus, dla mnie w ogole mogloby nie być pakietu podstawowego. Znajomy ma Cyfre+ i juz trzy razy wymieniał dekoder. Niema zadnej reguły.
Najlepiej to mieszkać w bloku i zamówić sobie UPC telewizje cyfrową HDi to nie jest napisane HD ale jest to jakość HD... A co do n-ki każdy ma inne przypadki w mojej rodzinie przez ostatnie 2 lata były 4 N-ki 3 się psuły i stały w serwisie tylko jedna działała ale cały czas sie zawieszała i cena jest przystępna ale oferta nie jest już taka ekstraśna jak np w cyfrze+ lub Polsacie, chociaż patrzać po C+ I Polsacie ich HD bardziej przypomina przeskalowane 480p ale to się jeszcze zmieni w N-ce też nie jest tak kolorowo, jeżeli chcemy oglądać filmy w FULL HD to do tego są odtwarzacze Blu Ray i tyle w tym temacie...
Mam cały sprzęt w domu marki LG włącznie z pralką i lodówka użytkuje sprzęt marki LG od 4 lat i nie miałem żadnych problemów tylko 1 raz zepsuła mi się Mikrofalówka, mam Tv Ful HD zwykły LCD żaden LED czy cuś tam mam kino domowe Blu Ray i jestem zadowolony monter który zakładał Cyfrową UPC stwierdził że najlepiej z ich dekoderami współpracują sprzęty marki LG, Sony, Sharp, Panasonic...
hehe... ale w UPC też dekodery lubią się zwieszać i strzelać fochy czy chodzić jakby chciały a nie mogły:P Każdy kogo znam i ma UPC ma problemy z dekoderem... zresztą sam mam... z forum ma tez gtiIV i shyrl i potwierdzą moją opinie.
Aczkolwiek z doświadczenia wiem że w UPC nie ma czegoś takiego że "psuły i stały w serwisie"... Jak coś się psuje to przyjeżdża serwisant wymianie modem/dekoder i jedzie. Dekoder jest ich, ja płace i mam w nosie że się psuje... ma działać i koniec.
jak inni odwalają cyrki że trzeba czekać aż wróci z serwisu to... LOL
pzdr
ja jako użytkownik upc mogą ja polecić
jedynym minusem jest że czasami się może zawiesić (ale raczej jest zawsze z mojej winyheh
Były:
(1.) Fiat 126 elx (NGI 9F82) 00', (2.) Fiat Uno 0.9 + LPG (NGI C858 ) 07', (3.) Opel Astra G Caravan 1.6 + LPG (NGI 04777) 99' , (4.) Fiat Panda 1.1 + LPG (NGI 4L32) 07' , (5.) Fiat Grande Punto 1.4 8v + LPG (N0 SORRY) 08', (6.) Honda Accord 2.0 benzyna (NO 9999C) 09', (7.) Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Benzina MA 170 TCT + LPG (N0 DAWAJ) 12'
Jest: Honda PCX 0.125 (NOL 1W22)
Sharp na Mazdzie, teraz to nie mam innego wyboru![]()